Cookies help us provide better user experience. By using our website, you agree to the use of cookies.

Centogene AG, Almanya ve Genetiks, Türkiye stratejik işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyarız. Bu işbirliğinin amacı; hastaların karşılanamayan genetik test ihtiyaçlarının giderilmesidir.

CENTOGENE; tanı test hizmetlerindeki profesyonel ve küresel deneyimini, Genetiks’in bölgesel ve hedef odaklı deneyimleri ile birleştirecektir. Bu işbirliği her iki şirketin, hastalıkların tanı şüreçlerini hızlandırmalarına ve tedavi alternatiflerine ilişkin daha detaycı kararlar verebilmelerine olanak sağlayacaktır.

GENETİKS Hakkında

Genetiks, genetik alanındaki gelişmeleri dünya ile aynı anda uygulamak amacıyla 2006 yılında kurulmuş olup, alanında uzmanlaşmış personeli ile sürekli kendini geliştirmeyi ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Prenatal ve postnatal genetik testlerin yanı sıra implantasyon öncesi dönemde uygulanan testler ile ilgili hizmet vermektedir. Genetiks; özellikle, preimplantasyon genetik tanı, onkoloji, ve farmakogenetik testler konusunda ciddi bir deneyime sahiptir ve bu alanlarda Türkiye ile çevresindeki 10’dan fazla ülkeye hizmet vermektedir. Ayrıca, dünyadaki gelişmiş merkezler ile işbirliği yaparak nadir genetik hastalıkların tanısı konusunda klinisyenlerin ve hastaların karşılaştıkları zorlukların aşılması için köprü vazifesi görmeyi hedeflemektedir.

Daha detaylı bilgi için, lütfen www.genetiks.eu web adresini ziyaret ediniz.

CENTOGENE Hakkında

CENTOGENE; nadir kalıtsal hastalıkların genetik tanısı alanında Dünya çapında en geniş test portföyüne sahip lider kuruluştur. CENTOGENE´e 90 dan fazla farklı ülkeden gelen test örneği, tıbbi sonuçların yorumlanma sürecinde önem arzeder ve kalıtsal bozuklukların epidemiyolojik temellerini anlaşılmasında benzersiz bir fırsat sağlar. Şirket, birçok uluslararası akreditasyon birimlerince de (ISO, CAP, CLIA) onanmış ve kaliteli moleküler genetik tanı hizmetleri sunma konusuna odaklanarak bu politikasından ödün vermemiştir.

CENTOGENE’nin derin tıbbi deneyimleri son nokta teknolojilerin uygulanmasıyla desteklenmiştir. Yeni nesil sekanslama, tüm ekzom dizileme (CenteXome®), tüm genom dizileme (CentoGenomeTM) ve seçilen belli hastalıklar için yenilikçi biyomarkerlar, uygulanan ileri teknoloji örneklerindendir. CENTOGENE yüksek kalitede tanı raporlaması ve tıbbi yorumlama için esas teşkil eden kapsamlı bir mutasyon veri tabanı (CentoMD®) geliştirmiştir. Böylece her bir hastanın sekans verileri bireysel olarak yorumlanabilecektir. Moleküler tanıda uzun yıllara dayanan deneyim ve yoğun araştırma & geliştirme çalışmalarının bir ürünü olarak geliştirilen EXTAN® kitleri; dünya genelindeki tüm laboratuvarlara test portföylerini güvenle yayabilecekleri ve valide edilmiş bir çözüm sunar. Bireysel hastalar için sunulan tanı hizmetlerinin yanında, CENTOGENE aynı zamanda dünya çapında tanınmış çok sayıda kuruluş için çok önemli bir ortaktır. CENTOGENE’nin; Almanya, Hindistan, Kanada, Avusturya ve Birleşik Arap Emirliklerinde faaliyet gösterdiği merkezleri bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.centogene.com web adresini ziyaret ediniz.